Over ons

Bij Caravan studio draait alles om het creëren van een warm kampeergevoel. Wij toveren oude caravans om tot kunstwerkjes die van alle gemakken voorzien zijn. Zodat jij kunt genieten van een ultra gezellige kampeervakantie.

Gepimpte caravans

Wij toveren oude caravans om tot echte eyecatchers. We pimpen ze met liefde. Want oude caravans met 'degelijke' meubels, zijn er al zo veel! We vinden het fijn als je naar binnenstapt en het voelt als thuis. Als een warme deken. We maken ze gezellig door bijvoorbeeld een mooie nieuwe vloer te leggen, her en der een likje verf en een gezellig behangetje. Natuurlijk is het niet compleet zonder kaarsjes, matchende kussens, lampjes, etc. We hopen hierdoor kamperen nog gezelliger te maken!

Soms zijn de verbouwingen veel groter dan dat, zoals bijvoorbeeld ons project: Massagecaravan Oase. Meer foto's volgen binnenkort op de site. Gelukkig houden we van klussen. Geen uitdaging is te gek voor ons!

Onze werkplaats

Wij creëren ze in onze eigen werkplaats. De caravans worden ingekocht en met liefde en aandacht gepimpt tot pareltjes met een eigen identiteit. Dit is dé plek waar alle creativiteit samenkomt.

Wie zijn wij?

Caravan studio is opgericht door Denise, een onwijze creabea met een technische achtergrond.

"Het begon allemaal met een leuke caravan. Hierin wilde ik graag al mijn creatieve ideeën in kwijt, om er vervolgens een mooie reis mee te maken. Al snel merkte ik dat anderen de caravan ook leuk vonden en hem wilde lenen. Toen mijn leven in 2022 totaal op zijn kop stond, bedacht ik dat het leven te kort is om te blijven dromen. Ik besloot op mijn gevoel af te gaan en de caravanverhuur te professionaliseren en daar mijn droombaan van te maken. Hierin kwam alles voor mij samen: het creatieve proces, slimme dingen
bedenken voor kleine ruimtes, interieurstyling,
recycling en kamperen.

Naast Caravan studio ben ik nog 2 dagen in loondienst en ben ik een blog over caravans gestart: www.allesovercaravans.nl. Die afwisseling vind ik erg leuk! Mijn missie is om iedereen te laten genieten van unieke caravans. Kamperen is namelijk echt leuk. Een camping is meestal in de natuur en dat is dé plek om jezelf helemaal op te laden. En hoe leuk is dat in een uniek hutje op wielen?"

Bekijk de caravans

Heb je vragen over onze ideeën, de werkwijze of ben je benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wil je de pareltjes van dichtbij bekijken? Bekijk de caravans op de website of kom gerust een keertje bij ons langs!

Wat maakt Caravan studio uniek?

Bij Caravan studio zien we dat kamperen steeds populairder wordt. Onze gepimpte caravans bieden een unieke vakantie-ervaring en geven je een wow-gevoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief alle decoratie voor nog meer gezelligheid. Ook krijg je uitgebreide instructies en video's zodat er niets mis kan gaan en jij echt relaxed van je vakantie kunt genieten.

Gepimpte caravans

We geven elke caravan een unieke make-over op maat. Met liefde. Zodat elke caravan een eigen persoonlijkheid en charme krijgt.

Volledig uitgerust

Onze caravans zijn altijd volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Ook voor beginners

We zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg op kan met onze uitgebreide uitleg, handige documenten en instructievideo's.

Persoonlijke service

Bij Caravan studio behandelen we niet alleen elke caravan, maar ook elke klant als familie. We staan je met alle liefde te woord.

Milieubewust

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen in al onze activiteiten.

Betaalbaar

We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een géweldige vakantie in stijl. Daarom bieden we betaalbare huurprijzen en soms ook speciale aanbiedingen!

Reviews

We zijn natuurlijk enorm trots op onze caravans en daarom delen we graag ook alle reviews van onze klanten. Wil je ook een review achterlaten, plaats hem dan nu via onderstaande knoppen.