Massagecaravan Oase - coming soon

Wij werken op dit moment hard aan een nieuw pareltje: een caravan die een oase van rust en ontspanning zal worden. Deze caravan is bestemd voor feestjes, markten, beurzen en bedrijfsevents.

Aan deze caravan wordt hard gewerkt. Houd de website en de socials in de gaten! :)

Over Massagecaravan Oase

Wil jij je medewerkers even in het zonnetje zetten? Of denk je aan een speciale toevoeging op jouw event? Huur de Massagecaravan Oase voor echte ontspanning! Deze caravan is compleet omgebouwd tot luxe relax-huisje op wielen. Bij binnenkomst ervaar je direct een gevoel van rust. En helemaal leuk: we brengen hem graag op jouw locatie!

Deze mobiele wellnessruimte is uitgerust met een elektrische massagestoel. Jij kiest hoelang jouw gasten of werknemers in de caravan kunnen relaxen: 10, 15, 20 of 30 minuten. Daarmee wordt de stoel voorgeprogrammeerd. De caravan met massagestoel is te huur per dag. De kosten hiervoor zullen snel te zien zijn op de website. Voor een optimaal rendement is het mogelijk om een host te ontvangen die gedurende de hele huurperiode aanwezig is. Zij helpt als er vragen zijn, begeleid de gasten, maar helpt ook bij een optimale dagplanning. We kunnen eventueel de uitnodigingen en reminders naar de personen sturen die gebruik willen maken van de massagecaravan.

Er zijn al een aantal bedrijven die hierover updates van ons willen ontvangen! Op dit moment is de caravan nog niet helemaal af. Stuur een mail naar info@caravanstudio.nl als je interesse hebt, dan houden we je op de hoogte.

Waarom jij de Massagecaravan Oase wilt huren:

  • Het is voor jou voordeliger om de massagecaravan te huren, dan een masseur die op locatie langskomt.
  • Het is écht een cadeautje voor je gasten om even te kunnen ontspannen in de caravan.
  • Het heeft een fun-factor, het is een echt uniek concept! Je krijgt gegarandeerd alle aandacht op jouw event.
  • Ga je een vitaliteitsweek organiseren voor je medewerkers? De massagecaravan rolt naar je toe!

Waarom een massage gezond is:

Een goede massage doet wonderen voor je! Het maakt je spieren lekker los, verbetert de doorbloeding, en vermindert stress. Het is als een reset-knop voor je lichaam en geest. Na een massage voel je je: meer ontspannen, je hebt meer energie en minder last van pijntjes. En het is niet alleen lekker, het is ook gezond! Het boost je immuunsysteem, helpt je beter te slapen en maakt je humeur beter. Kortom: echt een cadeautje!

Wil jij liever een echte masseur?

Ook dit kan! We halen de stoel eruit en plaatsen er een massagetafel in. Je hebt dan toch het luxegevoel bij jou op locatie, maar dan met een menselijke touch. De dagen en kosten zijn op aanvraag.

Stay tuned... We houden je op de hoogte!

Wat maakt Caravan studio uniek?

Bij Caravan studio zien we dat kamperen steeds populairder wordt. Onze gepimpte caravans bieden een unieke vakantie-ervaring en geven je een wow-gevoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief alle decoratie voor nog meer gezelligheid. Ook krijg je uitgebreide instructies en video's zodat er niets mis kan gaan en jij echt relaxed van je vakantie kunt genieten.

Gepimpte caravans

We geven elke caravan een unieke make-over op maat. Met liefde. Zodat elke caravan een eigen persoonlijkheid en charme krijgt.

Volledig uitgerust

Onze caravans zijn altijd volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Ook voor beginners

We zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg op kan met onze uitgebreide uitleg, handige documenten en instructievideo's.

Persoonlijke service

Bij Caravan studio behandelen we niet alleen elke caravan, maar ook elke klant als familie. We staan je met alle liefde te woord.

Milieubewust

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen in al onze activiteiten.

Betaalbaar

We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een géweldige vakantie in stijl. Daarom bieden we betaalbare huurprijzen en soms ook speciale aanbiedingen!

Reviews

We zijn natuurlijk enorm trots op onze caravans en daarom delen we graag ook alle reviews van onze klanten. Wil je ook een review achterlaten, plaats hem dan nu via onderstaande knoppen.