Instructie - hoe zet je de luifel op van caravan Nancy?

Wil je genieten van schaduw en beschutting tijdens het kamperen? In deze video laten we je stap voor stap zien hoe je moeiteloos en snel de luifel van de caravan opzet.

8/5/2024

Hoe zet je de luifel op van caravan Nancy?

In deze video laten we je stap voor stap zien hoe je moeiteloos en snel de luifel van je caravan opzet. De stappen zijn gemakkelijk:

 1. Pak de luifel en de stokken uit het zijluikje van de caravan. De haringen en scheerlijnen liggen in het voorluik.
 2. Leg de luifelstokken op de goede plek voor de caravan. Leg ze in deze vorm: I-I-I
 3. De stokken met een haak leg je verticaal tegen de caravan aan.
 4. De rechte driepoot leg je in het midden.
 5. De 90° driepoten leg je aan de linker en rechterkant.
 6. Zoek het beginpunt van de pees van het doek en schuif die door het profiel aan rechterkant van de caravan. Trek het doek er helemaal doorheen tot het aan de bovenzijde hangt.
 7. Zet alle stokken in elkaar, waarbij je ervoor zorgt dat alle puntjes naar boven wijzen en de doppen (voetjes) naar beneden worden geplaatst.
 8. Hang de stokken met een haak aan de 3 oogjes die aan de caravan zitten.
 9. Steek de punten van de stokken door de gaten van het doek en draai vervolgens alle stokken onder het doek uit. Zo wordt het doek gespannen.
 10. Bevestig de scheerlijnen aan de buitenkanten en veranker ze stevig met haringen in de grond.
 11. (Optioneel) Maak het gezellig met de hanglampjes! :)

Het opzetten van de luifel is nu een fluitje van een cent. Wil je er wel op letten dat je na afloop van de vakantie de luifel weer droog opbergt?

Bekijk de video hoe wij de luifel opzetten:

Wat maakt Caravan studio uniek?

Bij Caravan studio zien we dat kamperen steeds populairder wordt. Onze gepimpte caravans bieden een unieke vakantie-ervaring en geven je een wow-gevoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief alle decoratie voor nog meer gezelligheid. Ook krijg je uitgebreide instructies en video's zodat er niets mis kan gaan en jij echt relaxed van je vakantie kunt genieten.

Gepimpte caravans

We geven elke caravan een unieke make-over op maat. Met liefde. Zodat elke caravan een eigen persoonlijkheid en charme krijgt.

Volledig uitgerust

Onze caravans zijn altijd volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Ook voor beginners

We zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg op kan met onze uitgebreide uitleg, handige documenten en instructievideo's.

Persoonlijke service

Bij Caravan studio behandelen we niet alleen elke caravan, maar ook elke klant als familie. We staan je met alle liefde te woord.

Milieubewust

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen in al onze activiteiten.

Betaalbaar

We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een géweldige vakantie in stijl. Daarom bieden we betaalbare huurprijzen en soms ook speciale aanbiedingen!

Reviews

We zijn natuurlijk enorm trots op onze caravans en daarom delen we graag ook alle reviews van onze klanten. Wil je ook een review achterlaten, plaats hem dan nu via onderstaande knoppen.