Instructie - hoe maak je van het zitje een extra slaapplek?

Wil je meer comfort toevoegen aan je caravanervaring? Deze video is speciaal gemaakt over caravan Nancy. Hoe kun je het zitje inklappen om een extra bed te creëren in de caravan? Bekijk de video!

19/7/2023

Hoe maak je van het zitje een extra slaapplek?

Hoe kun je het zitje inklappen om een extra bed te creëren in de caravan? Het proces is simpel. Met slechts een paar handelingen verander je het zitje in een gezellige extra slaapplek waar je 's nachts heerlijk kunt rusten. Het bed is 90 cm breed x 195 cm lang.

In stappen uitgelegd:

  1. Klap de tafelpoot naar binnen.
  2. Haal de tafel met een schuine beweging omhoog los van de rand van de muur.
  3. Leg de tafel op de randen onder de bankkussens. Daar past het precies.
  4. Leg de rugkussens op de tafel zodat het transformeert tot een groot matras.
  5. Hieroverheen kun je je eigen beddengoed doen en je hebt een heerlijk extra bed!

Wil je liever zien hoe wij dit doen? Bekijk de video 'Hoe kun je het zitje inklappen om een extra bed te creëren' hieronder:

Wat maakt Caravan studio uniek?

Bij Caravan studio zien we dat kamperen steeds populairder wordt. Onze gepimpte caravans bieden een unieke vakantie-ervaring en geven je een wow-gevoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief alle decoratie voor nog meer gezelligheid. Ook krijg je uitgebreide instructies en video's zodat er niets mis kan gaan en jij echt relaxed van je vakantie kunt genieten.

Gepimpte caravans

We geven elke caravan een unieke make-over op maat. Met liefde. Zodat elke caravan een eigen persoonlijkheid en charme krijgt.

Volledig uitgerust

Onze caravans zijn altijd volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Ook voor beginners

We zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg op kan met onze uitgebreide uitleg, handige documenten en instructievideo's.

Persoonlijke service

Bij Caravan studio behandelen we niet alleen elke caravan, maar ook elke klant als familie. We staan je met alle liefde te woord.

Milieubewust

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen in al onze activiteiten.

Betaalbaar

We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een géweldige vakantie in stijl. Daarom bieden we betaalbare huurprijzen en soms ook speciale aanbiedingen!

Reviews

We zijn natuurlijk enorm trots op onze caravans en daarom delen we graag ook alle reviews van onze klanten. Wil je ook een review achterlaten, plaats hem dan nu via onderstaande knoppen.