Blog

Wil jij weten wat onze favoriete vakantiebestemmingen zijn? Hoe je een caravan achter je auto koppelt? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar onze nieuwste ontwikkelingen? Lees het in onze blogs!

Binnenkort kom je de caravan ophalen. Voor wie zich goed wil voorbereiden hebben we een handige checklist gemaakt. Zo weet je precies wat je te wachten staat als je met de caravan gaat rijden.
Wil je genieten van schaduw en beschutting tijdens het kamperen? In deze video laten we je stap voor stap zien hoe je moeiteloos en snel de luifel van de caravan opzet.
Wil je meer comfort toevoegen aan je caravanervaring? Deze video is speciaal gemaakt over caravan Nancy. Hoe kun je het zitje inklappen om een extra bed te creëren in de caravan? Bekijk de video!
Ben je op de camping gearriveerd en wil je nog eens zien hoe de caravan losgehaald moet worden van de auto? We hebben een verhelderende instructievideo gemaakt over caravan Nancy.

Wat maakt Caravan studio uniek?

Bij Caravan studio zien we dat kamperen steeds populairder wordt. Onze gepimpte caravans bieden een unieke vakantie-ervaring en geven je een wow-gevoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief alle decoratie voor nog meer gezelligheid. Ook krijg je uitgebreide instructies en video's zodat er niets mis kan gaan en jij echt relaxed van je vakantie kunt genieten.

Gepimpte caravans

We geven elke caravan een unieke make-over op maat. Met liefde. Zodat elke caravan een eigen persoonlijkheid en charme krijgt.

Volledig uitgerust

Onze caravans zijn altijd volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Ook voor beginners

We zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg op kan met onze uitgebreide uitleg, handige documenten en instructievideo's.

Persoonlijke service

Bij Caravan studio behandelen we niet alleen elke caravan, maar ook elke klant als familie. We staan je met alle liefde te woord.

Milieubewust

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen in al onze activiteiten.

Betaalbaar

We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een géweldige vakantie in stijl. Daarom bieden we betaalbare huurprijzen en soms ook speciale aanbiedingen!

Reviews

We zijn natuurlijk enorm trots op onze caravans en daarom delen we graag ook alle reviews van onze klanten. Wil je ook een review achterlaten, plaats hem dan nu via onderstaande knoppen.