Onze gepimpte caravans

Caravan studio blaast oude caravans nieuw leven in. We pimpen ze met liefde, zodat jij geheel in stijl een reispaleisje kunt huren en zonder zorgen van jouw vakantie kunt genieten.

Geboren:
2/1/2022

Caravan Nancy

Onze trots waar caravan studio mee begonnen is: de avontuurlijke caravan Nancy. Klein maar fijn, met 3 slaapplekken en van alle gemakken voorzien.
Aan caravan Joyce wordt geklust! Deze caravan is licht van gewicht en heeft 4 slaapplekken. En bovendien: supergezellig ingericht.
Wij werken op dit moment hard aan een nieuw pareltje: een caravan die een oase van rust en ontspanning zal worden. Deze caravan is bestemd voor feestjes, markten, beurzen en bedrijfsevents.
Wil jij van je caravan af? Misschien kunnen wij hem van je overkopen.

Wat maakt Caravan studio uniek?

Bij Caravan studio zien we dat kamperen steeds populairder wordt. Onze gepimpte caravans bieden een unieke vakantie-ervaring en geven je een wow-gevoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief alle decoratie voor nog meer gezelligheid. Ook krijg je uitgebreide instructies en video's zodat er niets mis kan gaan en jij echt relaxed van je vakantie kunt genieten.

Gepimpte caravans

We geven elke caravan een unieke make-over op maat. Met liefde. Zodat elke caravan een eigen persoonlijkheid en charme krijgt.

Volledig uitgerust

Onze caravans zijn altijd volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Ook voor beginners

We zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg op kan met onze uitgebreide uitleg, handige documenten en instructievideo's.

Persoonlijke service

Bij Caravan studio behandelen we niet alleen elke caravan, maar ook elke klant als familie. We staan je met alle liefde te woord.

Milieubewust

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen in al onze activiteiten.

Betaalbaar

We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een géweldige vakantie in stijl. Daarom bieden we betaalbare huurprijzen en soms ook speciale aanbiedingen!

Reviews

We zijn natuurlijk enorm trots op onze caravans en daarom delen we graag ook alle reviews van onze klanten. Wil je ook een review achterlaten, plaats hem dan nu via onderstaande knoppen.