Gepimpte Caravan huren

Wil je graag een gepimpte caravan huren en in stijl op vakantie? Neem dan onderstaand formulier door en check de beschikbaarheid.

Check de beschikbaarheid

Gebruik hieronder als aankomstdatum de datum waarop je aankomt om de caravan op te halen en als vertrekdatum, de datum dat je de caravan weer komt terugbrengen.

Hulp nodig bij het boeken?

Kom je er niet uit op deze pagina of heb je vragen over de beschikbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op via: info@caravanstudio.nl. We helpen je graag!

Handig om te weten:
✓ De minimale boekingsduur is 2 nachten.
✓ Je haalt de caravan bij ons op in Naaldwijk.✓ Caravan Nancy kost in het hoogseizoen (juli-aug) € 60,- per nacht en in het laagseizoen (sep-juni) € 40,-
✓ Boek je meer dan 6 nachten? Dan krijg je 10% korting. Wil je meer dan 4 weken boeken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
✓ De schoonmaakkosten zijn € 17,50 per boeking.
✓ De bovenstaande kosten zijn incl. BTW.
✓ De borg is € 600,-.

Wat maakt Caravan studio uniek?

Bij Caravan studio zien we dat kamperen steeds populairder wordt. Onze gepimpte caravans bieden een unieke vakantie-ervaring en geven je een wow-gevoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien, inclusief alle decoratie voor nog meer gezelligheid. Ook krijg je uitgebreide instructies en video's zodat er niets mis kan gaan en jij echt relaxed van je vakantie kunt genieten.

Gepimpte caravans

We geven elke caravan een unieke make-over op maat. Met liefde. Zodat elke caravan een eigen persoonlijkheid en charme krijgt.

Volledig uitgerust

Onze caravans zijn altijd volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf.

Ook voor beginners

We zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg op kan met onze uitgebreide uitleg, handige documenten en instructievideo's.

Persoonlijke service

Bij Caravan studio behandelen we niet alleen elke caravan, maar ook elke klant als familie. We staan je met alle liefde te woord.

Milieubewust

We zijn toegewijd aan duurzaamheid en gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen in al onze activiteiten.

Betaalbaar

We geloven dat iedereen het recht heeft om te genieten van een géweldige vakantie in stijl. Daarom bieden we betaalbare huurprijzen en soms ook speciale aanbiedingen!

Reviews

We zijn natuurlijk enorm trots op onze caravans en daarom delen we graag ook alle reviews van onze klanten. Wil je ook een review achterlaten, plaats hem dan nu via onderstaande knoppen.